жолта-ташна-модел-088 - Бутик Црвенкапа! Најдобри ! Најевтини ! Најквалитетни !

Ташните се од Италијанскиот Бренд  ” JGL ” Just Glamour. Совршено изработени во Ретро стил и се најнова мода за пролет 2019 год. Ташната има една мала рачка за носење на рака и една голема рачка за преку рамо. Во внатрешноста на ташната има една странична преграда со патент и две малечки прегради, а на задната страна има исто така еден независен патент. Направена е од еко кожа и количините се ограничени. Ги имаме во три бои и тоа, Црна, Жолта и Сива… Не пропуштајте ! ! !