Кафеава Ташна Модел 05 - Бутик Црвенкапа - Најдобри ! Најевтини !

Кафеава Ташна Модел 05. Високо квалитетна ташна од реномиранот бред Bag to Bag, изработена е од чиста кожа. Исто така составена е од пет засебни прегради со пет патенти, два од предната страна, два на средината и еден позади. Исто така има и голема рачка за носње на рамо. Може да се носи во секаква комбинација и наменета за секоја пригода. Цената е одлична за ова високо квалитетна ташна. Повелете, количините се ограничени ! ! !