Бежова Ташна Модел 094 - Бутик Црвенкапа - Најниски Цени ! Повелете !

Бежова Ташна Модел 094. Ташните се од врвниот бренд на ташни Bag to Bag. Високо квалитетни ташни изработени од кожа, составени од две големи рачки, една голема мобилна рачка за носење преку рамо, предна и задна независна преграда и една внатрешна засебна преграда. Ташните се најнов есенски – пролетен модел за 2018, 2019 год, цените се намалени. Повелете !