Машка Танга Модел 002 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најефтини !

Машка Танга Модел 002. Овие уникатни боксерици се изработени од еластичен материјал кој ќе го потенцира вашето тело. Имаат специјално интегрирана торбичка која произведува “push-up“ ефект и ќе ви овозможат да имате фантастичен преден изглед. Цената е ултра намалена !