Машка Танга Модел 003 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Машка Танга Модел 003. Овие уникатни боксерици се изработени од еластичен материјал кој ќе го потенцира вашето тело. Имаат специјално интегрирана торбичка која произведува “push-up“ ефект и ќе ви овозможат да имате фантастичен преден изглед. Цената е ултра намалена !