Бежов Ранец Модел 097 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Бежов Ранец Модел 097. Прекрасно дизениран ранец од брендот на  ” LIHAO BAGS “. Изработен од одличен водоотпорен материјал, составен е од четири засебни прегради со патенти и е наменет за секојдевна употреба. Не ја пропуштајте оваа прилика за ваков попуст од 40% за овој прекрасен ранец !