Сина Карирана Ташна Модел 104 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Сина Карирана Ташна Модел 104. Ташните се од Италијанскиот Бренд  ” JGL ” Just Glamour. Изработени се перфектна еко кожа, имаат долга рачка со синџирче за носење на рамо, а во внатрешниот дел се поделени со две засебни независни прегради. Ташната е наменета за секојдневна употреба и е нов пролетен модел за 2019 година. Повелете, цената е намалена ! ! !