Црн Ранец Модел 109 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини ! Најквалитетни !

Црн Ранец Модел 109. Најнов модел на ранец за женскиот пол од Грчкиот бренд на ” E R I C A ” изработен од совршена еко кожа со три засебни прегради со патенти и два странични џебови. Совршен е за секаква пригода и секојдневна употреба. Цената е на промоција, не пропуштајте !