Црвена Ташна Модел 110 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најквалитетни ! Најевтини !

Ташните се од Италијанскиот Бренд  ” JGL ” Just Glamour. Совршено изработени во Ретро стил и се најнова мода за пролет 2019 год. Ташната има една мала рачка за носење на рака и една голема рачка за преку рамо. Во внатрешноста на ташната има една странична преграда со патент и две малечки прегради, а на задната страна има исто така еден независен патент. Направена е од еко кожа и количините се ограничени. Ги имаме во 4 бои и тоа, Црна, Жолта, Сива, Црвена… Не пропуштајте ! ! !