Црвен Ранец Модел 116 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Црвен Ранец Модел 116. Одлично дизениран ранец од брендот на ” Borse Antonio ” составен од две засебни прегради и два патенти. Ранецот е нов пролетен модел за 2019 год и е на промотивна цена од само 650 ден. Побрзајте количините се ограничени кај овој модел.