Црн Ранец Модел 117 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Црн Ранец Модел 117. Одлично дизениран ранец од брендот на ” Borse Antonio ” составен од две засебни прегради и три патенти. Ранецот е нов пролетен модел за 2019 год и е на промотивна цена од само 650 ден. Побрзајте количините се ограничени кај овој модел.