Мал Паричник Модел 120 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Мал Паричник Модел 120. Доста квалитетен машки паричник изработен од еко кожа со две засебни прегради и со една кабза за запетлување. Цената е намалена и го имаме во црна, кафеава и темно кафена боја, повелете цената е за 50% намалена !