Машки Паричник Модел 121 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Машки Паричник Модел 121. Доста квалитетен машки паричник изработен од еко кожа со две засебни прегради и со една кабза за запетлување. Има и три засебни прегради за ставање на лични документи и картички. Цената е намалена и го имаме во црна и кафена боја, повелете цената е за 50% намалена !