Машки Паричник Модел 122 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Машки Паричник Модел 122. Нов модел на голем машки паричник од брендот на ” Anna Borser ” изработен од еко кожа со една внатрешна и една надворешна преграда со патент. Паричникот странично има и три засебни прегради за ставање на лични документи и картички. Исто така има и долго мобилно синџирче за ставање на пантоломи или појас. Цената е намалена и го имаме во црна, кафена и каменеста боја, повелете цената е за 60% намалена !