Машки Паричник Модел 123 - Бутик Црвенкапа ! Најдобри ! Најевтини !

Машки Паричник Модел 123. Квалитетен машки паричник изработен од кожа со две внатрешни засебни прегради и една надворешна преграда. Во внатрешноста на паричникот има исто така три независни прегради за картички и лични документи. Моделот е нов за 2019 год, а цената е багателна за овој квалитет. Повелете уверете се !