Кожен Машки Паричник Модел 188 - Бутик Црвенкапа! Најдобри! Најевтини !

Кожен Машки Паричник Модел 188. Одлично дизениран паричник изработен од вистинска кожа со две внатрешни засебни прегради, исто така има и две прегради за картички и една преграда за ситни пари. Моделот е најнов, Повелете!