Купи!

Пумпа за клистирање

490 ден

Пумпа за клистирање

Нарачки на тел:

За Машки Оператор: 078-277-598

За Женски Оператор: 075-277-268

Достава низ цела Македонија: 110 денари.

SKU: MQ-W-001 Категории ,

Опис

Опис

Пумпа за клистирање

Кошничка