Купи!

Шарена мини ташна паричник

400 ден

Шарена мини ташна паричник. Вака се нарекува бидеќи буквално може да се користи и како ташна и како паричник, затоа што има мобилен синџир којшто може да се става и вади по потреба. Изработен е од кожа има три засебни прегради и може да се користи во секоја пригода. Повелете, цената е одлична !

Димензии:

Должина: 21 см.

Ширина: 4 см.

Висина: 11 см.

Нарачки на тел: 075-277-268

Достава низ цела Македонија: 110 денари.

Категорија

Опис

Опис

Шарена мини ташна паричник

Кошничка