Купи!

Женско ранче со светки

890 ден

Женско ранче со светки

Должина:20цм

Ширина:9цм

Висина:23цм

Боја: Темно црвена, црна

Материјал: Вештачка кожа

Додатокеден надворешен џеб со патент

SKU: 238 Категорија

Опис

Опис

Женско ранче со светки

Кошничка