Попуст!

Лисици со крзно Број на артикал: LX-LV1501

1,290 ден 790 ден

Дајте отпор при екстремната еротика и украсете ги зглобовите на партнерот со овие метални лисици покриени со мек, син плиш! Лисиците може да се користат како за врзување на креветот, така и за едноставно врзување на рацете. Независно од нивниот безопасен изглед, користете ги разумно и со мерка така што чувајте го клучот на видливо место. Лисиците се снабдени со дополнителен метален осигурувач кој се наоѓа на самите нив во случај да го изгубите клучот. Идеални се за еротско дополнување кон вашите секси игри или пак како провокативен подарок кој кажува „Оваа вечер сакам да си само мој/моја“.

Боја: Црвена и црна

Материјал: Метал, плиш

Опис

Опис

Лисици со крзно

Кошничка

СЛЕДЕТЕ МЕ НА ФЕЈСБУК