Купи!

Црвен Ранец Модел 168

700 ден

Црвен Ранец Модел 168. Одлично дизајниран ранец составен од две засебни прегради и два патенти. Ранецот е нов пролетен модел за 2019 год и е на промотивна цена од само 650 ден. Побрзајте количините се ограничени кај овој модел.

Димензии:

Должина: 28 см

Ширина: 16 см

Висина: 35 см.

Нарачки на тел: 075-277-268

Достава низ цела Македонија: 110 денари.

Категорија

Опис

Опис

Црвен Ранец Модел 168

Кошничка