Купи!

Женско ранче

990 ден

Женско ранче

Должина:36цм

Ширина: 14цм

Висина: 34цм

Боја: Џиш црвена

Материјал: Вештачка кожа

Додаток:четири џеба внатрешни од кој два се со патент

SKU: 251 Категорија

Опис

Опис

Женско ранче

Кошничка