Купи!

Црвена женска ташна со панделка

750 ден

Должина: 43цм

Ширина: 16цм

Висина: 27цм

Боја: Црвена

Материјал: Вештачка кожа

ДодатокРачка за преку рамож, внатрешни три џебчиња и надворешно едно џепче со патент

SKU: 241 Категорија

Опис

Опис

Црвена женска ташна со панделка

Кошничка