Султан Маџун Потенцијал за Мажи и Жени

СУЛТАН Маџунот е нов билен производ што доведува до посилна и продолжена ерекција, зголемување на сексуалната енергија, влијае на квалитетот и квантитетот на ејакулацијата, ја стимулира сперматогенезата и  ја забавува ејакулацијата. Неговата употреба води до зголемување на нивото на тестостерон.

170 ден

Ефектот од земање на Додаток Маџун Потенција е да им помогне на зголемување на клетките кај мажите во пенисот, со што се зголемува чувствителноста и помага да се добие ерекција во сексуалната стимулација. Тоа доведува до многу силна ерекција.
Кај мажите влијае на бројот на сперматозоиди, постои ефект на одложување, ја зголемува сексуалната моќ, таа ја продолжува ерекцијата, го зголемува бројот на сексуални контакти, го покачува ефектот на плодноста, го подобрува квалитетот на спермата и ја подобрува меморијата. 100% Ефикасно, 100% Хербално, 100% Природно…

Кога се користи од страна на жените, Маџун додатокот го зголемува протокот на крв во вагината, што го олеснува сексуалното возбудување, Епидермалната паста започнува позитивно во рок од 45 минути, може да почувствувате чувство на вагиналните ѕидови, обезбедува поголемо задоволство и спокојство и влијае на женското либидо.

ЕДНО ПАКУВАЊЕ МАЏУН ОД 5 КЕСИЧКИ Е 850 ДЕН, ЦЕНАТА НА ЕДНА КЕСИЧКА Е 170 ДЕН.

БЕНЕФИТИ ОД КОРИСТЕЊЕ НА СУЛТАН МАЏУН:

-Подобрување на сексуалните перформанси

-Оптимизација на машката лична благосостојба

-Помага при проблеми со импотенција кај мажи

-Ја подобрува издржливоста и сексуалната енергија

-Го подобрува квалитетот на спермата и ја зголемува плодноста

100% ТРЕВКИ, 0% ХЕМИЈА .

Се составува од Цветен мед, гликозен сируп, сируп од црна дудинка, екстракт од билки на епимедиум, рогач во прав, корен од ѓумбир во прав, цимет во прав и други природни билки.

Кошничка