Попуст!

Силиконски црвен вибратор со стимулатор 20 х 3.5 см

2,590 ден 1,790 ден

Силиконски црвен вибратор со стимулатор 20 х 3.5 см. Овој луксузен вибратор со своите два моќни мотори, тивки како шепот и немирните зајачки ушиња, стимулирајќи го клиторисот со различни вибрирачки функции, Ве доведува до оргазмично блаженство! Избирајте помеѓу трите брзини на ротирачката глава со топчиња, која Ве масира од внатре за дополнително уживање.  Вибраторот е водоотпорен.

Боја: црвена

Материјал: Силикон/метал/ПВЦ

Должина: 20 см

Должина на употребливиот дел: 14 см

Дијаметар: 3,5 см

ШИФРА SQ-V10024 Категории: ,

Опис

Опис

Силиконски црвен вибратор со стимулатор 20 х 3.5 см

Кошничка

СЛЕДЕТЕ МЕ НА ФЕЈСБУК