Попуст!

Силиконски вибратор со стимулатор

2,190 ден 1,590 ден

Силиконски вибратор со стимулатор. Овој луксузен вибратор со своите два моќни мотори, тивки како шепот и немирните зајачки ушиња, стимулирајќи го клиторисот со различни вибрирачки функции, Ве доведува до оргазмично блаженство! Избирајте помеѓу трите брзини на ротирачката глава со топчиња, која Ве масира од внатре за дополнително уживање.  Вибраторот е водоотпорен.

Боја: црвена

Материјал: Силикон/метал/ПВЦ

Должина: 20 см

Должина на употребливиот дел: 14 см

Дијаметар: 3,5 см

Опис

Опис

Силиконски вибратор со стимулатор

Кошничка

СЛЕДЕТЕ МЕ НА ФЕЈСБУК