Купи!

Вибратор Модел 1071

1,300 ден

Вибратор Модел 1071. Реализмот во своето најдобро издание! Овој фантастичен вибратор има флексибилна глава, реалистично изработена оска целата со вени, и проширена база за максимална стимулација. Затоа, не заборавајте да го земете под туш, бидејќи овој вибратор е водоотпорен.

Материјал: клон кожа

Боја: Телесна

Должина: 22 см.

Должина на употребливиот дел: 18 см.

Дијаметар: 4 см.

Напојување: 2 батерии тип АА (1,5 В)

Нема на залиха

SKU: 1071 Категории ,

Опис

Опис

Вибратор Модел 1071

Кошничка