Попуст!

Вибратор Модел 4536

3,000 ден 1,700 ден

Вибратор Модел 4536

Овој вибратор е создаден за да ја збогати вашата бујна сексуална фантазија. Целиот е со вени што дополнително пружа врвни задоволства.  Во комбинација со лубрикант станува лизгав и влажен, со кое ќе си овозможите полесна пенетрација. Интезивноста на вибрациите се регулира со потенциометарот кој се наоѓа на основата на вибраторот. Се препорачува употреба на лубрикант  на водена база. Водоотпорен е такашто ќе можете да ја преместите забавата од спалната во бањата.

Материјал: ПВЦ

Боја: Телесна

Должина: 19 см.

Должина на употребливиот дел: 15 см.

Дијаметар: 4 см.

Напојување: 2 батерии тип АА (1,5 В)

Нарачки на тел:

За Машки Оператор: 078-277-598

За Женски Оператор: 075-277-268

Достава низ цела Македонија: 110 денари.

Опис

Опис

Вибратор Модел 4536

Кошничка

СЛЕДЕТЕ МЕ НА ФЕЈСБУК