Купи!

Женска розева ташна

1,090 ден

Женска розева ташна

Ширина: 13цм

Висина: 25цм

Боја: Жешко розева

Материјал: Вештачка кожа

Додаток: Ременче за да може да се става преку рамо, четири џеба внатрешни од кој два се со патент и еден надворешен скриен џеб со патен

SKU: 250 Категорија

Опис

Опис

Женска розева ташна

Кошничка