Купи!

Женска ташна со реси

650 ден

Женска ташна со риги

Должина: 22цм

Ширина: 5цм

Висина: 20цм

Боја: Црвена

Материјал: Вештачка кожа

Додатоквнатрешни три џебчиња и надворешно едно џепче со патент

SKU: 255 Категорија

Опис

Опис

Женска ташна со реси

Кошничка