Купи!

ВАГИНАЛНИ ТОПЧИЊА – ЦРВЕНИ БРОЈ НА АРТИКАЛ: BI-014492

490 ден

Во внатрешноста на секое топче има потешко, метално сферично тело, со кое при движење се создава чувство за вибрација. Топчињата се поставуваат во вагината и можат да се носат неограничено време, т. е. се додека ви е удобно. Лесно се вадат со помош на врвката која ги спојува. Се препорачуваат и од акушерите и гинеколозите како средство за тренирање на вагиналните мускули- профилактично или после породување.

Боја: Црвена

Должина: 16.1 см

Дијаметар: 3.2 см

  • БЕЗБЕДНОСТ – Изработен од посебен материјал, безбеден за употреба. Ги исполнува меѓународните стандарди за квалитет и безбедност, поставени од CE и ROHS. Не содржи фталати, нити латекс.
  • ЛЕСНИ ЗА ОДРЖУВАЊЕ – Се чисти со благ сапун или специјално средство наменето за чистење на интимни играчки
  • Нарачки на тел:За Машки Оператор: 078-277-598За Женски Оператор: 075-277-268Достава низ цела Македонија: 110 денари.

Опис

Опис

ВАГИНАЛНИ ТОПЧИЊА – ЦРВЕНИ

Кошничка