Купи!

СТРЕП ОН ПЕНИС СО ВИБРАЦИИ (со отвор) Број на Артикал : BW-010025

1,190 ден

Стреп он пенис со вибрации со отвор. Стреп-онот има отвор и е наменет за користење од страна на мажи. Каишот е еластичен, со можност да се регулира должината, и преминува околу половината и скротумот, придржувајќи ја протезата здраво, удобно и сигурно. Од надворешната страна, пенисот е реалистично оформен, со јасно изразена главичка и набраздени набори и вени преку целата должина. Препорачливо е да користите лубрикант на водена основа за да се избегне неудобноста и да се зголеми задоволството од пенетрацијата. Вибрациите се контролираат на потенциометарот којшто е поврзан со жичка со протезата.

Должина: 17 см.

Дебелина: 4.5 см.

Материјал: ПВЦ

Напојување: 2 батерии тип АА

Нарачки на тел:

За Машки Оператор: 078-277-598

За Женски Оператор: 075-277-268

Достава низ цела Македонија: 110 денари.

Опис

Опис

СТРЕП ОН ПЕНИС СО ВИБРАЦИИ (со отвор)

Кошничка