Купи!

LONG LOVE – ПРЕЗЕРВАТИВ

70 ден

LONG LOVE – ПРЕЗЕРВАТИВ

Long Love кондомите се најнов ревулуционерен пронајдок за да се спречи предвремената ејакулација кај мажите. Специјалната течност – лидокаин, витамин која што ја содржат кондомите, овозможува дури до 10 пати подолго водење на љубов со вашиот партнер без да ејакулирате предвреме. Кондомите се танки и еластични, (не се кинат лесно) чувството е одлично кај Вас и Вашиот партнер. Не го пропуштајте овој најнов современ производ за специјално намалена цена од само 70 ден за еден кондом. ГАРАНТИРАНО 100%  одложување на ејакулацијата ! ! !

Производите ги добивате во дискретно пакување со карго. Ги добивате за 1-2 работни денови, До вашиот град или ваша адреса.

Нарачки на тел: 078-277-598

Достава низ цела Македонија: 110 денари.

Опис

Опис

LONG LOVE – ПРЕЗЕРВАТИВ

Кошничка