Купи!

Црно дилдо 43 см

4,590 ден

Црно дилдо 43 см. Овој масивен господин е тука за да Ви ги исполни и најдивите желби! Овој црн дилдо е поголем и подебел од се што сте виделе предходно! Тој е реалистично изработен со дооолго и тело и дебелината која претставува предизвик! Поставете го на појас, и уживајте со партнерот или залепете го со вакуум на која било подлога и ужувајте со рацете слободни! Само за искусни!

Во комбинација со лубрикант дилдото ќе стане влажно и лизгаво, така што нема да чувствувате дискомфорт при пенетрација и ќе ви овозможи едно реално уживање.

Боја: Црна

Должина: 43 см.

Употреблива должина: 40 см.

Дијаметар: 6,5 см.

Материјал: Силикон

  • Најдолгиот дилдо од оваа серија. Дозволете да Ве „злоупотреби“ овој натпросечен дечко!
  • Внимание! Ова е продукт кој спаѓа во групата производи кои се исклучиво наменети за искусни, заради својата екстремност!
  • Изработен од посебен материјал, безбеден за употреба. Ги исполнува меѓународните стандарди за квалитет и безбедност, поставени од CE и ROHS. Не содржи фталати, нити латекс.
  • Неговата основа ствара вакуум скоро на секоја рамна површина. Компатибилен е со стреп-он појас
SKU: 55007535 Категории ,

Опис

Опис

Црно дилдо 43 см

Кошничка