Купи!

Вибратор Модел 1064

1,490 ден

Вибратор Модел 1064 Каков прекрасен вибратор. Мазна оска, целата со вени и проширена база за да ви овозможат стимулативно искуство кое зборовите едвај можат да го опишат. Вклучува едноставнен за употреба потенциометар на основата, така што ќе можете да го свртите вниманието кон поважните работи. Овој вибриратор вибрира со мулти брзински сензации што ќе ви овозможи многу незаборавни сесии.

Материјал: меко ПВЦ

Боја: Телесна

Должина: 22 см.

Должина на употребливиот дел: 18 см.

Дијаметар: 4 см.

Нема на залиха

SKU: 5500 Категории ,

Опис

Опис

Вибратор Модел 1064

Кошничка