Попуст!

Вибратор Модел 1069

1,190 ден 590 ден

Вибратор Модел 1069. Мазна оска, целата со вени и проширена база за да ви овозможат стимулативно искуство кое зборовите едвај можат да го опишат. Вклучува едноставнен за употреба потенциометар на основата, така што ќе можете да го свртите вниманието кон поважните работи. Овој вибриратор вибрира со мулти брзински сензации што ќе ви овозможи многу незаборавни сесии.

Должина: 22 см.

Должина на употребливиот дел: 18 см.

Дијаметар: 4 см.

Напојување: 2 батерии тип АА (1,5 В)

Нарачки на тел: 075-277-268

Достава низ цела Македонија: 140 денари.

Опис

Опис

Вибратор Модел 1069

Кошничка

СЛЕДЕТЕ МЕ НА ФЕЈСБУК