Попуст!

Силиконски вибратор со стимулатор

3,290 ден 2,790 ден

Силиконски вибратор со стимулатор. Овој луксузен вибратор со своите два моќни мотори, тивки како шепот и немирното делфинче, стимулирајќи го клиторисот со различни вибрирачки функции, Ве доведува до оргазмично блаженство! Избирајте помеѓу трите брзини на ротирачката глава со топчиња, која Ве масира од внатре за дополнително уживање.  Вибраторот е водоотпорен.

Должина: 20 см

Должина на употребливиот дел: 14 см

Нарачки на тел: 075-277-268

Достава низ цела Македонија: 110 денари.

Опис

Опис

Силиконски вибратор со стимулатор

Кошничка

СЛЕДЕТЕ МЕ НА ФЕЈСБУК