Попуст!

Вибро Стреп он пенис протеза

2,290 ден 1,690 ден

Вибро Стреп он пенис протеза. Стреп-онот e вдлабнат од внатрешната страна и е во форма на еректиран пенис. Во основата на протезата има меко перниче која ја прави удобна за користење подолго време. Каишот е еластичен, со можност да се регулира должината, и преминува околу половината и скротумот, придржувајќи ја протезата здраво, удобно и сигурно. Од надворешната страна, пенисот е реалистично оформен, со јасно изразена главичка и набраздени набори и вени преку целата должина. Препорачливо е да користите лубрикант на водена основа за да се избегне неудобноста и да се зголеми задоволството од пенетрацијата. Вибрациите се контролираат на потенциометарот кој е поврзан со жичка за протезата.

Должина: 20 см.

Дебелина: 4,5 см.

Материјал: ПВЦ

Нарачки на тел: 075-277-268

Достава низ цела Македонија: 110 денари.

Опис

Опис

Вибро Стреп он пенис протеза

Кошничка

СЛЕДЕТЕ МЕ НА ФЕЈСБУК